Parigolf SM 2013, Kivikko & Tali

parigolfParigolfin suomenmestaruudet ratkotaan tänä vuonna Helsingin Talin sekä Kivikon frisbeegolf radoilla. LDG:n jäsenistöstä kilpailussa on mukana parivaljakot Koivu & Lapinmäki ja Kosonen & Mäenrinne avoimessa sarjassa ja Juniorit-16 sarjassa Ahokas & Mattila.

Avoin sarja pelasi lauantai päivän kivikon radalla ja juniorit talissa. Ensimmäisen kierroksen jälkeen Koivu & Lapinmäki oli heiton turvin kärjessä ja Juniorit sijoittuneena kolmanneksi seitsemän heittoa jäljessä kärkeä. Kosonen & Mäenrinne olivat ongelmissa puttien kanssa ja sijoitus ei ollut sellainen mitä he toivoivat. Toisella rundilla kummallakin radalla pelattiin 21 väylää worst shottia, tiedossa oli siis suuria tuloksia ja puttiralleja.

Sunnuntaille lähdetään hyökkäämään, lauantain kierroksilla Koivu & Lapinmäki päätyi jaetulle 5. sijalle ja juniorit ovat edelleen kolmannella sijalla. Luvassa on 21 väylää alternative shotia ja toinen kierros best shottia.

Tietoja Lords of DiscGolf ry

Lords of Discgolf ry. on perustettu vuonna 2001 vastaamaan Heinolan alueen frisbeegolfin kasvavaan suosioon sekä yhdistämään alueen pelaajat järjestämällä Heinolassa useita frisbee-tapahtumia vuosittain.
Kategoria(t): Kilpailut Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti